януари 3, 2020 admin

Имам бизнес, трябва ли ми сайт?

Все повече и повече хора търсят онлайн услуги и продукти. Навиците на хората се променят. Откакто търсачките и социалните мрежи набраха популярност, масово потребителите разчитат само на Интернет, за да научат, пазаруват, да проучат и да разберат към какво или към кого да се насочат.

Вече почти всички са онлайн и успяват да задоволят нуждите си по интернет. Повечето хора очакват, че всеки професионално ръководен бизнес ще има уеб сайт и дигитално присъствие. С добре проектиран сайт, вашият малък, среден или голям бизнес ще стане по-разпознаваем, както в мрежата, така и извън нея.

Добавянето на уеб адреса към визитните картички и всички рекламни методи ще направят Вашият бизнес по-авторитетен и ще имате посетители, които знаят къде точно ще отговорят на въпросите им и къде да изпратят приятелите си за страхотно обслужване.

Колкото повече хора знаят за вас и Вашата компания, толкова по-големи са шансовете за привличане на нови клиенти.

Повече ефективност за по-малко пари.
Когато притежавате уеб сайт можете да представите подробно себе си и услугите или продуктите си на своите клиенти, използвайки описания, изображения, интерактивни елементи и др. Когато имате сайт, клиентите сърфират в собствената ви платформа, която улеснява потребителското преживяване и от своя страна прави клиентите по-склонни да купят предлаганите продукти или услуги.

Увеличете текущата си рекламна кампания.
Насочете аудиторията си към Вашият сайт и те моментално ще започнат да влизат, за да научат повече информация. Когато уеб сайта присъства в рекламите, то клиентите сами ще идват при Вас, за да научат повече за Вашият бизнес. Една добра възвръщаемост на рекламният Ви бюджет е именно да добавите уебсайт към арсенала си от маркетингови инструменти.

Създайте нови клиенти.
Забелязвате ли, че много хора, кито използват интернет вече отбягват традиционните методи за получаване на информация – вестници, телевизия и др.?
С уеб сайта си ще можете да достигнете до съвсем нов сегмент от потенциални клиенти, които вероятно сте пропуснали в текущите си кампании. Един добре структуриран уеб сайт ще привлече много хора, които може би все още не са чували за вас.

 

 

, , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Contact

Свържете се.

Ще се радваме да се свържете с нас за повече информация
за предлаганите от нас услуги.

Да поговорим за проекта ви

С удоволствие ще помогнем за реализирането на проекта ви.

Да поговорим за идеята ви

Насреща сме за осъществяването и реализирането на вашите идеи.

Да поговорим за съдържанието ви

Ако имате нужда от съдържание в онлайн пространството – обърнете се към нас.

Обадете се: +359 876 950 127

Contact