януари 16, 2020 admin

Три ефективни начина да популяризирате сайта си

Току що завършихте сайта си и най-вероятно нямате търпение да го споделите със света. В крайна сметка, каква е ползата от Вашия сайт, ако никой не го посещава? Популяризирането на уебсайта ви не е задължително да струва много пари. В тази статия ще ви дадем няколко съвета, които ще ви насочат към три ефективни метода за популяризация.

Направете  SEO оптимизация на сайта си.

SEO или оптимизирането на търсачките е един от най-ефективните начини за класиране на уебсайта Ви в Google (и други търсачки). За разлика от SEM (маркетинг в търсачките),  конкуренцията е отворена за всички въз основа на качеството на съдържанието, което публикувате, плавността на навигацията, която предлагате на посетителите си, и броя на връзките, които получавате отвън, Наред с другите фактори, доброто SEO се постига чрез задаване на определени ключови думи и фрази в уебсайта ви и други техники.

 

Използвайте силата на социалните медии.

Вярвате или не, социалните медии не са просто начин Вашите приятели да си качат стори, снимка или спомен. Фирмите, използващи социалните медии като инструмент използват следните неща, които спомагат за повишаване на осведомеността на марката и цялостния растеж. Независимо дали става въпрос за Facebook, Instagram и др., публикуването и коментирането е важно за изграждането на общност. Редовното ангажиране с Вашата аудитория също може да увеличи шансовете им да споделят вашето съдържание, което е безплатна промоция за вашия уебсайт или профил в социалните мрежи. Не забравяйте да рекламирате, и да публикувате редовно, за да може всички ваши мрежи да се възползват от възможно най-голяма част от съдържанието ви, като например споделяне на видеоклипа ви в Instagram или най-новата ви публикация в блога на страницата Ви във Facebook. Можете също да добавите социална лента към вашия уебсайт, така че посетителите ви да могат лесно да намерят социалните ви профили и да споделят уебсайта ви.

 

Стартирайте блог.

Блоговете са страхотни, не не го казваме само защото четете такъв в момента. Наличието на блог може да повиши класирането ви в търсачките и да подобрите процента си на реализация. Покажете професионалните си умения и ги споделете с аудиторията си в социалните мрежи. Не забравяйте, че във Вашият блог трябва да публикувате често и публикациите да бъдат тематични с бизнеса, който развивате.

 

,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Contact

Свържете се.

Ще се радваме да се свържете с нас за повече информация
за предлаганите от нас услуги.

Да поговорим за проекта ви

С удоволствие ще помогнем за реализирането на проекта ви.

Да поговорим за идеята ви

Насреща сме за осъществяването и реализирането на вашите идеи.

Да поговорим за съдържанието ви

Ако имате нужда от съдържание в онлайн пространството – обърнете се към нас.

Обадете се: +359 876 950 127

Contact